Testlayout1

Geplaatst op door

 • 22 oktober 2017
  10:00 - 16:00

Voor de derde keer vindt de workshop Klankschatten plaats in de Spylder. In deze dagworkshop hebben we tijd om stil te staan bij de schat in onszelf. Er is ruimte voor verdieping. We kunnen helemaal in ons lijf komen en onze ademhaling en stem verkennen en openen. Ook hebben we op deze prachtige plek een (meer…)


 • 29 oktober 2017
  15:00 - 17:00

Film: Animatie / avontuur (V.S. 2016). Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak (meer…)


 • 3 november 2017
  20:30 - 22:00

In een klankbeleving gebruikt Angela diverse etnische instrumenten en haar stem. Zij werkt met instrumenten uit verschillende windstreken zoals bijvoorbeeld; de sansula uit Afrika, de didgeridoo uit Australia, de windies uit india, Tibetaanse klankschalen, de Shamanen trommel. Zij loopt rond met deze instrumenten tussen de gasten door. De klankbeleving is een improvisatie die ontstaat in (meer…)


 • 18 november 2017
  20:00 - 22:00

Tom Waits meets Neil Young. Twee iconen. Eén complot. Gitarist/ Pianist/ Songwriter Frank Blueka brengt een muzikale complottheorie tot leven over Tom Waits en Neil Young. Twee iconen in de popmuziek die een geheime ontmoeting hebben in een oud café in San Diego aan de Amerikaanse westkust. Zowel Neil Young als Tom Waits hebben het (meer…)