Boekenmarkt en presentatie doorgeefboek Warns

  • 6 november 2016
    14:00 - 17:00

Aanvang: 14.00 uur (voor Vrienden van de Spylder 13.00 uur)

Inmiddels is de boekenmarkt een vast onderdeel geworden van het jaarprogramma van de Spylder. Een mooie gelegenheid om de boekenkast, vóór de winter invalt, aan te vullen.
Vele tafels vol nieuwe boeken die per gewicht verkocht worden. Onder het genot van live piano muziek kunt u de boeken inkijken én kopen. Ook dit jaar willen wij weer ruimte maken voor de verkoop van in goede staat verkerende tweedehands boeken. Mocht u zulke boeken bezitten en hiermee de Boekenmarkt willen verrijken dan nemen wij ze heel graag in ontvangst.

Om 15.00 uur krijgt het “Doorgeefboek Warns” een vaste plek in De Spylder
Een boek met foto’s en verhalen van alle woningen en boerderijen. Een historisch document, gemaakt door dorpsbewoners over de plek van het huis in het dorp. Een boek van buur naar buur, met foto’s, tekeningen van kinderen of een verhaal over de geschiedenis van het huis. Een boek voor iedereen,  op een centrale plek in het dorp. Het 10-jarig jubileum van dorpscultuurhuis De Spylder in 2012 werd gevierd met de realisatie van tal van bijzondere initiatieven. Het Doorgeefboek Warns is één daarvan. Met dit unieke dorpsproject werd de onderlinge cohesie tussen dorpsbewoners verstevigd en is Warns een bijzonder document rijker.

Na de presentatie van het doorgeefboek wordt om ongeveer 15.15 uur de boekenmarkt hervat.

Entree: gratis