Filmfestival (3 films + diner)

  • 25 november 2016 - 26 november 2016
    20:00 - 23:00
25 november

Soul Kitchen – komedie (Duitsland 2009)
Aanvang: 20.00 uur
           
Zinos is een getroebleerde Griekse bareigenaar in Hamburg. Zijn leven neemt een duik in het diepe wanneer zijn vriendin Nadine haar toevlucht zoekt in Shanghai. Dan blijven zijn klanten weg en moet hij alle zeilen bijzetten om zijn tent draaiende te houden. Hij ontwikkelt derhalve een nieuw bedrijfsconcept, waardoor hij weer uit de geldzorgen raakt. Maar de liefdesproblemen blijven en om dichter bij zijn vriendin te zijn, geeft hij de leiding over de bar in handen van zijn broer Ilias. Die is helaas nogal crimineel aangelegd, waardoor de zorgen niet bepaald voorbijgaan.

soulkitchen
26 november

Chef – Komedie/Drama (V.S. 2014)
Aanvang: 16.00 uur
               
Chef Carl Casper weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar (Dustin Hoffman) is onvermijdelijk en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Hij vertrekt naar Miami, waar hij een kantinewagen opent samen met zijn ex-vrouw, zijn beste vriend en zijn zoon. Hiermee hoopt hij niet alleen zijn initiële passie voor koken terug te vinden, maar ook zijn levenslust.

chef

26 november

Culinaire verrassing verzorgd door Tandjong Priok!
Aanvang: 18.30 uur

 
26 november

The Hundred Foot Journey – Komedie/Drama (V.S. 2014)
Aanvang: 20.30 uur

Hassan Kadam is een culinair genie. De Kadam familie, onder leiding van Papa, is uit hun geboorteland India gezet en heeft zich gevestigd in het schilderachtige dorpje Saint-Antonin-Noble-Val in het zuiden van Frankrijk. Hier openen ze het Indiaas restaurant Maison Mumbai. Maar wanneer de kille eigenaresse van Le Saule Pleureur, een klassiek Frans restaurant met een Michelin-ster, er lucht van krijgt begint ze actief te protesteren.

the hundred foot journey

Entree € 30,00 voor 3 films + diner. Online bestellen is niet mogelijk. Wel kunt u tot 18 november kaarten reserveren via filmhuiswarns@kpnmail.nl. Betalen aan de kassa van de Spylder (pinnen is niet mogelijk!).