Beleving: Dance with your future Self

  •  19 mei 2024
     13:30 - 17:00

Heb je het verlangen om tot bloei te komen, ongeacht op welk gebied? Tijdens deze unieke ceremonie krijg je de kans om in contact te komen met jouw Future Self – de versie van jou die al volledig in bloei staat. Dit doe je via een krachtige Quantum Hypnose sessie,
waarbij je rechtstreeks communiceert met je onderbewustzijn, en waar antwoorden voortkomen uit jouw essentie in plaats vanuit kritisch denken. Na deze ontmoeting mag je alles wat je hebt ervaren, gezien en gevoeld verankeren en belichamen. Wij begeleiden je op deze reis met onze stem, muziek, dans en helende energie. Door middel van beweging en dans na de Quantum Hypnose sessie, zul je deze belichaming tot in elke cel van je lichaam voelen.

Elke Quantum Hypnose sessie is uniek; het heeft het potentieel om je op diepgaande niveaus te transformeren, emoties kunnen opborrelen, diepe inzichten kunnen ontluiken. Door de ceremonie volledig open tegemoet te treden, is alles mogelijk.

Wat krijg je van ons:
~ Een audio ter voorbereiding voor de quantum hypnose
~ De opname van de hypnose, zodat je het kunt beluisteren zo vaak je maar wilt
~ Quantum hypnose ceremony
~ Dans reis
~ Thee en een snack

Wat vragen wij van jou:
Een bijdrage van maar €55

Adres en tijd:
De Spylder, Warns
13:30 inloop, 14:00 start programma – 17:00 uur

Over Katja & Gerda
Katja heeft al jarenlang een holistische praktijk waarbij zij op veel verschillende manieren mensen met trauma begeleidt. Katja biedt meer dan alleen therapeutische technieken; ze creëert een omgeving van warmte, liefde en veiligheid. Haar sterk ontwikkelde intuïtie vormt de basis van haar werk, waardoor ze in staat is om haar cliënten op een diep niveau te begrijpen en te begeleiden.
Website Katja: www.devonkeling.nl

Gerda bewandelt al jarenlang het pad van bewustzijn. Ze heeft de opleiding Heart-dance gevolgd en heeft ervaring in de wereld van Tantra. Daarnaast heeft Gerda ervaring in trauma- en innerlijk kind werk. Haar invloed is niet alleen diep en helend, maar brengt ook een aanstekelijke sprankeling van vreugde.

AANMELDEN:
Stuur een e-mail naar vonk.katja@hotmail.com

 

Reacties zijn gesloten.