Filmfestival met Jim Jarmusch (3 films + diner)

  •  24 november 2017 - 26 november 2017
     20:00 - 23:00

Zaterdag 25 november 18.30 uur – Een heerlijk buffet verzorgd door Foodfellas.nl

Reserveren voor 17 november, i.v.m de catering
45 kaarten beschikbaar
Entrée: € 25,- incl. 3x film + diner
EMAIL: filmfestivalwarns@gmail.com

Vrijdag 24 november 20.00 uur – Dead Man (USA-1995) 115 minuten drama, fantasy, western

Dead Man doet het relaas van de lichamelijke en geestelijke odyssee van een jonge man die zich op onbekend terrein begeeft. In de tweede helft van de 19e eeuw zet William Blake (Johnny Depp) koers naar de uiterste grensgebieden van het Amerikaanse Wilde Westen. Verdwaald en zwaargewond, ontmoet hij daar een vreemde verschoppeling. De Indiaan, die toepasselijk “Nobody” heet, ziet in hem de gelijknamige –en dode- Engelse dichter. Op de vlucht voor zijn noodlot en gebeurtenissen waar hij geen vat op heeft, ontpopt Blake zich van een keurige boekhouder tot een gevreesde revolverheld.

Zaterdag 25 november 16.00 uur – Night on Earth (V.S. 1991) 129 minuten Komedie / Drama

De regisseur van de cultfilms Mystery Train en Down By Law brengt opnieuw een unieke en uiterst stijlvolle komedie. Het verhaal begint bij zonsondergang in Los Angeles en eindigt met zonsopgang in Helsinki. De reis gaat via New York City, Parijs en Rome, en overal maken we kennis met het geluk en ongeluk van vijf taxi chauffeurs en hun klanten.

Zaterdag 25 november 20.30 uur –  Paterson (V.S. 2016) 115 minuten Komedie / Drama / Romance

Paterson woont in….Paterson, New Jersey, stad van dichters, van William Carlos Williams tot Allen Ginsberg, vandaag echter enigszins verloederd. Hij ie een dertiger en buschauffeur, en hij leidt een mooi georganiseerd leven aan de zijde van Laura, een enthousiaste veelvraat van uiteenlopende projecten en ervaringen, en de Engelse Bulldog Marvin. Elk vrij moment is voor zijn geheime schriftje, waarin hij eigen gedichten neerpent.
De film observeert de triomfen en tegenslagen in het dagelijkse leven, en de poëzie in de kleinste details.

 

Reacties zijn gesloten.