Kerstconcert – Martin Oei, piano recital met muziek uit de romantiek

  •  26 december 2018
     11:30 - 13:00

Martin Oei (1996) is een jonge pianist die zowel op moderne vleugels als op historische instrumenten optreedt. Hij is gefascineerd door fortepiano’s en Franse vleugels van het merk Erard.
Vanaf 2012 geeft hij regelmatig concerten samen met meesterpianist Daniël Wayenberg (4-handig en op twee vleugels) in binnen- en buitenland. Zo trad het duo op bij Podium Witteman en bij de opening van het Rijksmuseum. Voor een reeks concerten in het Dordrechts Museum en de Hermitage stelde Oei speciale programma’s samen, afgestemd op de tentoonstellingen. Op zijn veertiende nam hij al zijn eerste CD op die hij presenteerde in het Concertgebouw bij het AVRO Radio 4 programma Spiegelzaal. Tegenwoordig is Oei kind aan huis op het podium van het Concertgebouw en hij is regelmatig te beluisteren op BBC 3 en Radio 4.

Voor dit bijzonder concert heeft Oei gekozen voor het vertolken van werken van A.Liadov, S. Rachmaninov, F. Chopin, R. Schumann en F. Liszt. Dat ‘De Spylder’ vermeldt staat tussen concerten in het Concertgebouw Amsterdam vervult ons met trots! Een uitgelezen kans om dichtbij van bijzondere muzikaliteit te genieten.

Voor meer informatie: www.martinoei.nl

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

Reacties zijn gesloten.