Klankbeleving met Harp & Zielenzang – AFGELAST

  •  18 april 2020
     13:30 - 15:00

Angela van Rooijen & Kristin Deinum (harpspeler) bundelen hun muzikale klank kwaliteiten in deze Klankbeleving waarin het thema zachtheid centraal staat.

Even kort voorstellen
Ik, Angela, ben een trotse moeder van vier kinderen en woon in het mooie Gaasterland. Graag ben ik in de natuur. Klank, Kleur en Geur is mijn passie.
Ik geef sinds 2004 klankbelevingen voor jong en oud, in groepen en individuele sessies. Zingen doe ik van kleins af aan, muziek zit in mijn lijf. Dat ik de klanken die aanwezig zijn in het moment, als energievorm, graag vertaal met mijn stem d.m.v. zielenzang is een vanzelfsprekendheid voor mij. Een universele taal die een ieder spreekt en verstaat.
Ik ben dankbaar dat ik met iedere klank-aanraking men bewuster kan laten voelen hoeveel kracht we in ons zelf hebben, en hoe welwillend ons zelfhelend vermogen is om iets voor jezelf te betekenen. Ik reik je graag de (muziek-) sleutel aan!

Ik, Kristin, kom oorspronkelijk uit de V.S. 19 jaar woon ik nu in Sondel, en ben gelukkig hier. Toen ik voor het eerst, 4 jaar geleden, een harp in mijn handen had, werd ik meteen verliefd. Het voelde voor mij als een mooie manier om mijn ziel te laten spreken. Met mijn harp kan ik communiceren met de natuur en Moeder Aarde van wie ik zo veel houd. Dat ik dit in liefde met andere mensen mag delen voelt voor mij als een groot voorrecht, ik ben dankbaar.

Voor ons beide is het een feestje om met elkaar deze klankbeleving te doen.

Wij maken gebruik van diverse instrumenten uit verschillende windstreken zoals bijvoorbeeld de Tibetaanse klankschalen, Indiase windies, Afrikaanse sansula, Rusische RAV, Sjamanendrum…. Waarbij Kristin ons betoverd met haar harp.
Wij lopen met de instrumenten tussen de gasten door die al liggend de klanken ontvangen. Ook maakt Angela gebruik van haar stem. Zielenzang. Alles is pure improvisatie afgestemd op het hier en nu. In combinatie met de harp in een klankbeleving is onze ervaring dat zachtheid een thema is dat centraal staat.

Een klankbeleving wordt doorgaans ervaren als diep ontspannend, helend en energie gevend voor lichaam, geest en ziel. Er hoeft even helemaal niets behalve te genieten van de klanken die de weg vinden in jouw lijf door middel van de trillingen. Voel je welkom.

Wij ontmoeten jou graag, een lieve groet,
Kristin & Angela

Bijdrage € 22,50 incl. kruidenthee en lekkers na afloop.
Aanmelden is wenselijk en kan via angela.klanken@gmail.com
Graag zelf een matje, deken, kussen en warme sokken meenemen.

Reacties zijn gesloten.