Klankbeleving & Zielenzang – AFGELAST

  •  6 juni 2020
     13:30 - 15:00

Even kort voorstellen
Ik, Angela, ben een trotse moeder van vier kinderen en woon in het mooie Gaasterland. Graag ben ik in de natuur. Klank, Kleur en Geur is mijn passie.
Ik geef sinds 2004 klankbelevingen voor jong en oud, in groepen en individuele sessies. Zingen doe ik van kleins af aan, muziek zit in mijn lijf. Dat ik de klanken die aanwezig zijn in het moment, als energievorm, graag vertaal met mijn stem d.m.v. zielenzang is een vanzelfsprekendheid voor mij. Een universele taal die een ieder spreekt en verstaat.
Ik ben dankbaar dat ik met iedere klank-aanraking men bewuster kan laten voelen hoeveel kracht we in ons zelf hebben, en hoe welwillend ons zelfhelend vermogen is om iets voor jezelf te betekenen. Ik reik je graag de (muziek-) sleutel aan!

Ik maak gebruik van diverse instrumenten uit verschillende windstreken zoals bijvoorbeeld de Tibetaanse klankschalen, Indiase windies, Afrikaanse sansula, Rusische RAV & Sjamanendrum…. Met de instrumenten loop ik tussen de gasten door die al liggend de klanken ontvangen. Ook maak ik gebruik van mijn stem. Zielenzang. Alles is pure improvisatie afgestemd op het hier en nu.

Een klankbeleving wordt doorgaans ervaren als diep ontspannend, helend en energie gevend voor lichaam, geest en ziel. Er hoeft even helemaal niets behalve te genieten van de klanken die de weg vinden in jouw lijf door middel van de trillingen. Mijn stem zal je raken in een taal die je hart verstaat.
Laat je verrassen!

Ik ontmoet jou graag, een lieve groet,
Angela

Bijdrage € 20,00 incl. kruidenthee en lekkers na afloop.
Aanmelden is wenselijk en kan via angela.klanken@gmail.com.
Graag zelf een matje, deken, kussen en warme sokken meenemen.

Reacties zijn gesloten.