Klankbeleving & Zielenzang

  •  25 januari 2020
     13:30 - 15:00

Angela van Rooijen & Sjoukje van der Land (www.praktijkstim.nl) bundelen hun muzikale klank kwaliteiten in deze Klankbeleving, waarbij Zielenzang centraal staat.

Even kort voorstellen
Ik, Angela, ben een trotse moeder van vier kinderen en woon in het mooie Gaasterland. Graag ben ik in de natuur. Klank, Kleur en Geur is mijn passie.
Ik geef sinds 2004 klankbelevingen voor jong en oud, in groepen en individuele sessies. Zingen doe ik van kleins af aan, muziek zit in mijn lijf. Dat ik de klanken die aanwezig zijn in het moment, als energievorm, graag vertaal met mijn stem d.m.v. zielenzang is een vanzelfsprekendheid voor mij. Een universele taal die een ieder spreekt en verstaat.
Ik ben dankbaar dat ik met iedere klank-aanraking men bewuster kan laten voelen hoeveel kracht we in ons zelf hebben, en hoe welwillend ons zelfhelend vermogen is om iets voor jezelf te betekenen. Ik reik je graag de (muziek-) sleutel aan! Om samen met Sjoukje deze klankbeleving te geven is voor mij een feestje!

Ik, Sjoukje, zing al mijn hele leven graag, alleen of samen. Sinds 2014 schrijf ik mijn eigen Friestalige liedjes en deel ze graag met anderen. In dat jaar kwam ook stembevrijding op mijn pad. Als stembevrijder help ik mensen die vastzitten of pijn hebben zichzelf te helen door ze te laten zingen. Stembevrijding stelt je open voor het wonder van muziek dat we zelf zijn. Ik ben heel blij met de samenwerking met Angela, een liefdevolle en krachtige vrouw. Graag deel ik mijn zielenzang in verwondering.

Wij maken gebruik van diverse instrumenten uit verschillende windstreken zoals bijvoorbeeld de Tibetaanse klankschalen, Indiase windies, Afrikaanse sansula, Rusische RAV, Gitaar & Sjamanendrum….
Wij lopen met de instrumenten tussen de gasten door die al liggend de klanken ontvangen. Ook maken wij gebruik van onze stem. Zielenzang. Alles is pure improvisatie afgestemd op het hier en nu.
Een klankbeleving wordt doorgaans ervaren als diep ontspannend, helend en energie gevend voor lichaam, geest en ziel. Er hoeft even helemaal niets behalve te genieten van de klanken die de weg vinden in jouw lijf door middel van de trillingen, Onze stemmen zullen je raken in een taal die je hart verstaat.

Laat je verrassen!
Wij ontmoeten jou graag, een lieve groet,
Sjoukje & Angela

Bijdrage € 22,50 incl. kruidenthee en lekkers na afloop.
Aanmelden is wenselijk en kan via angela.klanken@gmail.com.
Graag zelf een matje, deken, kussen en warme sokken meenemen.

Reacties zijn gesloten.