KLANKSCHATTEN dagworkshop stembevrijding

  •  22 oktober 2017
     10:00 - 16:00

Voor de derde keer vindt de workshop Klankschatten plaats in de Spylder. In deze dagworkshop hebben we tijd om stil te staan bij de schat in onszelf. Er is ruimte voor verdieping. We kunnen helemaal in ons lijf komen en onze ademhaling en stem verkennen en openen. Ook hebben we op deze prachtige plek een mooie vleugel tot onze beschikking.

Bij de workshop Klankschatten doen we veel lichaamswerk gekoppeld aan meditatie om lekker in ons lijf te komen. Van daaruit gaan we stem geven aan ons eigen ‘verhaal’, aan datgene wat ieder van ons uniek maakt. Even stilstaan bij datgene wat er op dat moment toe doet in jouw leven. Om je levensenergie voluit te laten stromen. Tegelijk ben je deel van een groep mensen die samen kunnen genieten van een schat aan klanken. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen. Het inbrengen van jouw stem doet ertoe. Ook als je nog niet eerder hebt meegedaan ben je welkom.

De workshop wordt geleid door Sjoukje van der Land uit Balk en Kees Riemersma uit Zwolle. Zij zijn beide in mei 2016 afgestudeerd als stembevrijder bij Jan Kortie in Amsterdam.

Reactie van een deelnemer: ‘Ik durfde voor het eerst mijn innerlijke stem te laten horen. Het was een warme en helende ervaring. Ik voel me nu veel vrijer om mezelf te zijn.’

Meer informatie is te vinden op de website www.praktijkstim.nl

 

Reacties zijn gesloten.