Kerstconcert Ljocht yn de nacht (geannuleerd)

  •  27 december 2020
     11:30 - 13:30

Sfeervol kerstconcert door Beate Loonstra (harp) en Marijke Mulder (viool). Deze jonge, bevlogen musici keren voor dit sprankelende en toegankelijke concert terug naar hun Friese wortels. Ze wonen in Utrecht, maar hebben allebei grootouders die geboren of getogen zijn in Jistrum.

“Met Ljocht yn de nacht brengen we met onze muziek graag een lichtpunt in een donkere periode. Via een nachtwandeling van componist Ad Wammes, een fantasie van Saint-Saëns, een meditatie van Massenet, een eigen improvisatie én lichtvoetige muziek van J.S. Bach en Andrès nemen we de luisteraars deze kerstvakantie mee op een reis in het eigen voorstellingsvermogen.”

Beate Loonstra haalde in 2017 haar master summa cum laude aan het Utrechts Conservatorium, waarbij ze geroemd werd om haar enorme vertelkracht. Marijke Mulder won verschillende prijzen, waaronder de eerste prijs in 2009 als solist en een ensemble-aanmoedigingsprijs bij het Prinses Christina Concours.

Entree: 16.00 euro inclusief koffie/thee en 1 andere consumptie (indien toegestaan volgens de coronaregels). Online reserveren via www.despylder.nl

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

Reacties zijn gesloten.