theatertour van Bruno Rummler

  •  3 december 2023
     15:00 - 16:30

entree gratis

Een unieke kans om bij een unieke voorstelling aanwezig te zijn!
Het laatste deel van de muziektheatertour van ‘Gastfrij mei Bruno’ speelt zich in verschillende zalen van de gemeente Súdwest-Fryslân af. Een muzikale voorstelling waarbij Bruno terugblikt op de eerste twee delen van zijn programma die begin dit jaar hebben plaatsgevonden. De liedjes, door Bruno zelf geschreven en vertolkt, nemen de bezoekers mee in de thema’s die ertoe doen: het hebben van aandacht voor elkaar, meer voor elkaar kunnen betekenen en dat we mogen zijn wie we zijn.
Om zoveel mogelijk mienskippers de kans te geven aanwezig te kunnen zijn bij deze voorstelling, is de entree gratis.

Het project GASTFRIJ MEI BRUNO

De theatertour van GASTFRIJ MEI BRUNO is het slotstuk van een project dat uit een drietal culturele activiteiten bestaat. Alle vinden plaats in de gemeente Súdwest Fryslân, dicht bij de bewoners, de mienskippers. Tijdens alle activiteiten staan de mienskippers centraal: iedereen doet ertoe en moet kunnen zijn wie hij is. Door naar elkaar te luisteren, elkaar aandacht en ruimte te geven, kunnen we veel meer voor elkaar betekenen.
Het eerste deel van GASTFRIJ MEI BRUNO bestond uit huis-aan-huisbezoekjes. Mienskippers of familie, vrienden konden een verzoek indienen om bewoners uit Súdwest op muzikale wijze een hart onder de riem te steken, of hiermee een extra steuntje in de rug te geven. Dit heeft in januari en februari 2023 plaatsgevonden.
In maart 2023 heeft Bruno de tweede serie van culturele activiteiten als onderdeel van GASTFRIJ MEI BRUNO zijn de huiskamerconcerten uitgevoerd. Gastheren/gastvrouwen hebben mienskippers uitgenodigd naar hun huiskamer te komen. Bruno deelde op eigen muzikale wijze o.a. zijn ervaringen van de huis-aan-huisbezoekjes. Nieuwe herinneringen zijn gemaakt!
Deze beide activiteiten, de huis-aan-huisbezoekjes en de huiskamerconcerten hebben inmiddels plaatsgevonden en zijn een opmaat naar de theatertour, waarvoor wij hopen dat u deze voorstelling wilt programmeren.

Reacties zijn gesloten.