Uitmarkt, opening van theaterseizoen 2019-2020

  •  21 september 2019
     14:00 - 17:00

“De Spylder Speelt”

Vorig seizoen organiseerde Doarpskultuerhus De Spylder te Warns een Uitmarkt. Bezoekers kregen de gelegenheid kennis te maken met het komende theaterseizoen. Er mag wel gezegd worden dat deze middag een groot succes was. Misschien ook oorzaak van een zeer succesvol theaterseizoen? Wie weet?

Maar natuurlijk draait het allemaal om de programmering. Ook voor het nieuwe seizoen is het opnieuw gelukt een prachtig, afwisselend en mooi programma samen te stellen.
Met verrassend mooie muzikale optredens, van klassiek tot modern. Fries toneel, theater, leerzame en spannende films en natuurlijk wordt er ook ruim aandacht gegeven aan een mooi programma voor de jeugd uit wijde omtrek.

Op de Uitmarkt krijgt u een inkijk en voorproef op het nieuwe seizoen. Alle geledingen zullen hun programma presenteren.

Het thema van het traditionele jaarlijkse Warnser filmfestival wordt eveneens bekend gemaakt.
De middag wordt verder opgeluisterd met muziek en ook presenteren de vrijwilligers van onze prachtige dorpstuin de: Griene Poarte zich met groenten en fruit van het seizoen.

Er is ruim gelegenheid elkaar te ontmoeten en samen te genieten van koffie, thee en zelfgebakken lekkernijen en natuurlijk vooruitkijken naar een nieuw en succesvol theaterseizoen. Neem uw agenda maar vast mee!

entree gratis

Reacties zijn gesloten.