Cabaret: Vakantie van Jezelf / Try-out / Linda Ludens/ op piano Jannie Brandsma

  •  25 september 2022
     15:30 - 17:00

Je zal maar een Bed & Breakfast hebben en zelf aan vakantie toe zijn… en dan vooral: vakantie van je zelf en je gedoe. Wat kun je dan doen en waar moet je dan naar toe?
Vakantie van Jezelf is een openhartig relaas van de ‘mevrouw van de B&B’ die een ruime blik achter de voordeur van haar Bed en Breakfast geeft en haar gedachten over de gasten, zichzelf en haar werkzaamheden nu eens niet onder strandstoelen en loungebanken steekt. Hoe kwam ze er bij om een B&B te beginnen en heeft ze ook meegedaan aan dat bekende tv-programma?

Voor iedereen die zin heeft in een mini-break of zelf wel eens over een B&B fantaseert.

Kom gezellig kijken!

“Linda is ontwapenend, lief en confronterend,” aldus De Man Van.

** Over LINDA **
Linda is geboren in Haarlem en is dus na vele haltes, waaronder Groningen en Deventer, in Friesland terecht gekomen. Alwaar zij met haar man, kippen, eenden, duiven, katten en hond Skipper onder een grote beukenboom woont én gasten ontvangt. Zij is kunstenaar en kunsthistorica, heeft vele jaren over kunst en cultuur geschreven, af en toe geëxposeerd, én een regie-opleiding gedaan voor het amateur toneel. (Die zij wegens haar ongeduld niet afmaakte.) Zij was een tijdje regisseur van Theatergroep de 7e Drift in Groningen en regisseerde deze groep met het stuk ‘de Stoel van Stanislavsky’ van Guido Meir. Bij de opening van De Spelende Mens- een permanente tentoonstelling waarin zij haar gedichten verweefde met een architectonisch kunstwerk (het Otium van het Observatorium) – heeft zij ingetogen locatie theater tot stand gebracht.
Kort nadat zij in Friesland verzeilde, heeft zij bij wijze van ‘inburgeringsexamen’ het theaterdiner Het Geregt- De Saeck Aeltje Idses geschreven en geregisseerd, zeven keer succesvol opgevoerd door de groep Theater Palaver. Hierin werd de bezoeker ondergedompeld in het (losjes geïnterpreteerde) waargebeurde verhaal van een 17e eeuwse Friese schippersfamilie en een tot heks gebombardeerde vrouw die verhaal kwam halen.
Vakantie van Jezelf is Linda’s eerste theatersolo. De liedjes in deze voorstelling zijn muzikaal uitgewerkt en begeleid door Jannie Brandsma.

Www.lindaludens.nl

 

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

Reacties zijn gesloten.